Growing Up Too Fast

Är äntligen på VFU igen!
Är jätteroligt att vara tillbaka, men det krävs ändå ett par dagars "inskolning" för att komma in i rutinerna igen. Jag måste blir bättre på att fråga, undra och reflektera! Det måste jag verkligen... Jag har tre idéer klara till mina lektioner. Men jag ska ju hålla i 5 lektioner, så jag behöver två lekar/aktiviteter till. Jag hoppas innerligt att planeringen kommer gå bra och att jag kan få tillräckligt med stöd från min LUV. Eftersom vi ska fokusera på leken, matematiken och skriftspråket och jag vet att de inte "leker" på det sätter jag menar så kommer det kanske kännas lite avigt.
Men En av tjejerna sa att det skulle vara roligt om jag kommer med nya grejer och idéer, eftersom man så lätt fastnar i samma spår när man jobbat som lärare länge. Så jag håller mina tummar för att jag ska lösa det här på ett bra sätt. Är jag bara framåt, nyfiken och verkligen visar att jag vill greja med detta och börjar fråga mycket (utan att bli tjatig och verka dum) så kommer nog detta bli kalas :D 
Nu när jag spenderar mina dagar i förskoleklassen med alla härliga 6-7 åringar så tänker jag tillbaka och minns hur bra det var att va liten. "Inga bekymmer, man är lycklig var dag" som Timon och Pumba sjunger. Det var ju så det var när man var liten och jag tänker såhär i efterhand att man växer upp alldelse för fort. Sorgligt nog!
RSS 2.0